Handelsbetingelser

Køb uden at oprette en konto

Du behøver ikke at oprette dig med en konto hos os, men vær opmærksom på, at alle vores services ikke vil være tilgængelige for kunder, som ikke ønsker at oprette en konto. Du kan ikke se status på din ordre, og hver gang du handler hos os, skal du indtaste dine adresseoplysninger.

Priser

Alle vore priser er inklusiv moms.

Betaling

Du kan betale på følgende måder:
Dankort Betaler du med Dankort fremsender vi dine varer hurtigst muligt. Vi hæver først beløbet på din konto, når vi afsender varerne. 

Salg til offentlige virksomheder Betaling i forbindelse med salg til offentlige virksomheder sker med elektronisk faktura. Offentlige virksomheder får en ordrebekræftigelse, hvorefter varen afsendes. Efterfølgende sendes en elektronisk faktura med 14 dages betalingsfrist.

Mønstre

Mønstre sælges kun som download vare. Mønstre leveres i Office PowerPoint og PDF format i en pakket fil. Mønstre er klar til download umiddelbart efter at betaling er registreret. Ved betaling med betalingskort er download klar med det samme. Ved betaling med bankoverførsel er download klar, når vi har registreret din betaling. Mønstre kan downloades 5 gange indenfor 10 dage fra købsdato. Log ind på din konto, gå til mine ordrer. Der er der et link, hvor mønstret kan downloades. Mønstre er kun til privat brug. Der er ikke returret på mønstre, da det er under betegnelsen virtuelle varer, som der ikke er returret på.

Fortrydelsesret

Som privat forbruger har De har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor De eller en af Dem angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får den sidste vare i fysisk besiddelse

For at udøve fortrydelsesretten skal De meddele ZIKO ApS, Mølleager 40, 2640 Hedehusene, e-mail info@ziko.dk Deres beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev, fax eller e-mail). De kan benytte den  standardfortrydelsesformular, som De finder under INFORMATION nederst på siden, men det er ikke obligatorisk.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis De sender Deres meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Fortrydelsesretten gælder ikke for firmaer og institutioner.

Følger af fortrydelse

Hvis De udøver Deres fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra Dem, herunder leveringsomkostninger uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om Deres beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som De benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre De udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges De ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Refusion af leveringsomkostninger sker alene, hvis samtlige varer i ordren returneres.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller De har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

De returnerer varerne eller afleverer dem til os eller til ZIKO ApS, Mølleager 40, 2640  Hedehusene uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor De har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis De returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. De skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.

Hvis De undlader af afhente forsendelsen / nægter modtagelse, vil forsendelsen blive returneret til os. Forsendelsen kan genfremsendes ved betaling af forsendelsesomkostninger igen. Har De haft gratis forsendelse, betales normale forsendelsesomkostninger. Alternativt annulleres ordren, og det indbetalte beløb minus forsendelsesomkostninger vil blive refunderet.

Reklamation

Som privat forbruger 2 års reklamationsret i henhold til købeloven omfattende mangler, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler skal meddeles ZIKO ApS indenfor rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget.

I forbindelse med reklamationssager afholder ZIKO ApS returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Ved reklamation, kontakt info@ziko.dk.

Klagemuligheder

Hvis du ønsker at klage over en vare købt hos os, kan du henvende dig til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Du kan og anvende EU-Kommissionens online klageportal ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Brug linket http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse.